Site Rengi

Meb Yayınları 5. Sınıf Arnavutça Ders Kitabı Çözümleri ve Cevapları Sayfa 69

Meb Yayınları 5. Sınıf Arnavutça Ders Kitabı Çözümleri ve Cevapları Sayfa 69

Meb Yayınları 5. Sınıf Arnavutça Ders Kitabı Çözümleri ve Cevapları Sayfa 69

Meb Yayınları 5. Sınıf Arnavutça Ders Kitabı Çözümleri ve Cevapları Sayfa 69

10. Kuzhinieri ynë do të gatuaj drekën, ndihmo xha Agimin që t’i gjejë enët me vizë lidhëse.

Meb Yayınları 5. Sınıf Arnavutça Ders Kitabı Çözümleri ve Cevapları Sayfa 69 - 1
Meb Yayınları 5. Sınıf Arnavutça Ders Kitabı Çözümleri ve Cevapları Sayfa 69 – 1

Lojë: Të gjejmë “Kush se çfarë është”.

Në fillim një nxënës/nxënëse nxirret nga klasa dhe pret në korridor. Pastaj nxënësit/nxënëset dhe mësuesi/mësuesja që janë në klasë zgjedhin një profesion. Nxënësi/nxënësja që është jashtë kthehet në klasë dhe pa e ditur se cili profesion është zgjedhur fillon të pyes pyetje dhe me anë të pyetjeve mundohet të gjejë profesionin e zgjedhur nga klasa.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.